Franču XVII gadsimteņa literaturas vēsture - Lautenbahs-Jūsmiņš, Jēkabs (My University, 1921)
Manuskripts rokrakstā
Franču 17. gadsimteņa literatūras vēsture
Franču septiņpadsmitā gadsimteņa literatūras vēsture
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Literatūras vēsture; Franču literatūra 17. gs. - vēsture un kritika; French literature of the 17th century - history and criticism; Littérature française du 17e siècle. - histoire et critique; Rokrakstu kolekcija