Transporta uzņēmumu pārbaudes un to analīze Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālajā iestādē - Lancmanis, Āris (Latvijas Universitāte, 2007)
Maģistra darba autors ir Āris Lancmanis. Maģistra darba tēma ir “Transporta uzņēmumu pārbaudes VID Rīgas reģionālajā iestādē”. Maģistra darbs sastāv no trīs nodaļā. Pirmajā nodaļā ir apskatīta Valsts ieņēmumu dienesta struktūra, uzdevumi, darba rezultāti un VID Rīgas reģionālā iestāde. Otrajā nodaļā ir apskatīta transporta uzņēmumos veicamo, tematisko pārbaužu metodika un uzņēmumu klasifikācija. Trešajā nodaļā ir veikta datu analīze, izmantojot dažādas metodes. Uz veiktā darba pamata ir izdarīti secinājumi un priekšlikumi VID Rīgas reģionālās iestādes turpmākai attīstībai. Maģistra darba apjoms bez pielikumiem ir 85 lapas, kurās ievietotas 19 tabulas un 23 attēli. Maģistra darba izstrādāšanai izmantoti 12 informācijas avoti un pievienots 1 pielikums.

The master's degree work is made by Āris Lancmanis. My master's degree work theme is “Transport company probationary and it analysis in State Revenue Service Riga regional office”. Master's degree work includes three parts. The first part is about State Revenue Service structure, mission, mission results and about State Revenue Service Riga regional office. The second part is about things witch can manage transport enterprises, thematic inspection methods and classification of enterprises. The third part analyses data including different methods. According to master's degree work I make conclusions and suggestions about future of State Revenue Service Riga regional office. Work has 85 pages, without additions. There are 19 tables and 23 pictures. Master's degree work includes 12 indexes of sources and joined 1 addition.
Transport Company Probationary and it Analysis in State Revenue Service Riga Regional office
Keywords: Ekonomika