Latvijas Universitātes Matemātikas un dabas zinātņu fakultātes mācībspēki (1933) - Autors nezināms (LU Muzejs, 1933)
Latvijas Universitātes Matemātikas un dabas zinātņu fakultātes mācībspēki. 1. rindā 1. no kreisās puses Eduards Geliņš (?), Alfreds Žaggers, Nezināms, Fricis Gulbis, Edgars Lejnieks, Alfreds Meders, Arnolds Liberts, Ernests Krauss (?) un Sergejs Slaucītājs. Fotogrāfijas aizmugurē datējums: 24.05.1933. Fotogrāfijas izmērs: 17 x 23 cm.

Teaching staff of the Faculty of Mathematics and Natural Sciences of the University of Latvia. Date on the back of the photo: 24.05.1933. Photo size: 17 x 23 cm.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Latvijas Universitāte – vēsture; LU Muzejs; Matemātikas un dabaszinātņu fakultāte - mācībspēki, 20.gs. 20 – 30.gadi; Edgars Lejnieks (19.05.1989.-11.02.1937.); History of the University of Latvia; Faculty of Mathematics and Natural Sciences; Eduards Geliņš ?(1883–1978); Alfreds Žaggers (29.07.1878-18.01.1956.); Fricis Gulbis (19.01.1891.-14.01.1956.); Alfreds Meders (19.09.1873.-28.06.1944.); Arnolds Liberts (08.01.1888.-04.04.1938.); Ernests Krauss ?(10.07.1889.-23.06.1970.); Sergejs Slaucītājs (06.11.1902.-23.09.1982.)