Latvijā ražotu ekoloģisku kaķu mēbeļu piedāvājuma palielināšana Latvijas tirgū - Kviese, Evita (Latvijas Universitāte, 2020)
Maģistra darba “Latvijā ražotu ekoloģisku kaķu mēbeļu piedāvājuma palielināšana Latvijas tirgū” mērķis ir paplašināt ilgtspējīgu, Latvijā ražotu, kaķiem paredzētu mēbeļu piedāvājumu Latvijas tirgū. Pirmajā nodaļā sniegts izklāsts par ekoloģiska dizaina un otrreizēji pārstrādātu materiālu izmantošanas tendencēm. Otrajā nodaļā autore izstrādā tehniski ekonomisko pamatojumu projekta priekšlikumam, uz kā bāzes trešajā nodaļā tiek izstrādāta projekta “Latvijā ražotu ekoloģisku kaķu mēbeļu piedāvājuma palielināšana Latvijas tirgū” rokasgrāmata. Darba noslēgumā izteikti secinājumi un priekšlikumi. Darbs sastāv no 77 lappusēm, 12 tabulām, 15 attēliem, 37 pielikumiem. Atslēgvārdi: projektu vadīšana, ekoloģisks, otrreizēji pārstrādāti materiāli, kaķu mēbeles.

The objective of the Master's thesis “Supply increase in the Latvian markets of ecological cat furniture manufactured in Latvia” is to increase the supply of sustainable furniture made in Latvia for cats in the Latvian market. The first chapter outlines trends in ecodesign and the usage of recycled materials. In the second chapter, the author develops an economical basis for the project proposal of which in the third chapter develops the project manual of the project “Increasing the supply of ecological cat furniture made in Latvia in the Latvian market”. In the final part of the Paper author provides conclusions and proposals. Thesis consists of 77 pages, 12 tables, 15 images, 37 annexes. Keywords: project management, ecological, recycled materials, cat furniture.
Supply increase in the Latvian markets of ecological cat furniture manufactured in Latvia
Keywords: Vadībzinātne; projektu vadīšana; ekoloģisks; otrreizēji pārstrādāti materiāli; kaķu mēbeles