Video modelēšanas metodes izmantošanas sociālo prasmju veicināšanai sākumskolas vecuma bērniem ar AST - Lukina, Olga (Latvijas Universitāte, 2019)
Maģistra darba tēma, mērķis, pētījuma problēma, uzdevumi, pētījuma saturs un atslēgvārdi.

The Master's thesis theme, the aim of the research, problem, tasks, description and key words.
Video modelling implementation to improve social skills for primary school age children with autistic spectrum disorder
Keywords: Pedagoģija; autiskā spektra traucējumi; sociālā iniciēšana; sociālās prasmes; video modelēšana