Parādu piedziņas kompānijas "Help" dibināšana - Pricīte, Irīna (Latvijas Universitāte, 2007)
Šobrīd parādu piedziņas pakalpojumu tirgus ir pietiekami plašs un tajā valda arī diezgan spēcīga konkurence. Vācijas parādu piedziņas kompānija ‘’Hilfe’’ izpētīja Latvijas parādu piedziņas tirgu un nolēmusi ieguldīt līdzekļus parādu piedziņas kompānijas izveidē Latvijā. Uzņēmumu plānots dibināt 2006.gada decembrī un saimniecisko darbību plānots uzsākt 2007.gada janvārī. Uzņēmuma nosaukums – Latvijas–Vācijas SIA ‘’Help’’. Tas būs jauns uzņēmums, kas nodarboties ar parādu piedziņas un dažādu ar to saistītu juridisku pakalpojumu sniegšanu . Biznesa plāna mērķis ir pierādīt, ka jaundibināta kompānija ir spējīga pirmajos saimnieciskās darbības 2 gados iekarot tirgu un iekļauties starp 3 labākajām firmām. Autors ir veicis finansu aprēķinus par 2007., 2008. un 2009. gadiem. Maģistra darbs sastādīts uz 96 lapām, ieskaitot pielikumus.

Now the market of services of drive of debts is spacious enough and herein strong competition rules also pretty. The German company of drive of debts ‘Hilfe’ explored the market of drive of debts of Latvia and doomed to inlay facilities in formation of company of drive of debts in Latvia. It is planned to found an enterprise in December, 2006 and is planned to begin the economic action in January, 2007. The purpose of business plan - to prove, that newly-promoted company is capable in the first 2 years in economic action hanging a market and to lie down between the 3 most good firms. Author executed the calculations for 2007, to 2008 and 2009 years. The master work is written on 96 pages including additions.
Maģistra darbs
Keywords: Finanses un kredīts