Android lietotne ciltskoka izveidei - Jubels, Eduards (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darbs apraksta izstrādes procesu sistēmai, ar kuras palīdzību var veidot ciltskokus. Sistēma izstrādāta viedtālruņiem ar Android operētājsistēmu. Papildus lietotnei izstrādāts atsevišķs tīmekļa serviss, kur notiek visas nepieciešamās darbības ar datiem. Lietotnes mērķis ir atvieglot ciltskoku izveidi, ģenealoģijas datu apkopošanu un attēlošanu.

The paper describes the development of a system meant for creating family trees. It is made as an app for smartphones with the Android operating system with an additional external web service layer for data management. The goal of the application is to simplify the gathering of genealogy data and the creation and viewing of family trees.
Android application for family trees
Keywords: Datorzinātne; Android; Spring; REST; ciltskoki; ģenealoģija