Apcietināto personības iezīmju, depresijai raksturīgu pazīmju un suicīda riska saistība. - Apsīte, Laima (Latvijas Universitāte, 2017)
Kāda ir saistība starp personības iezīmēm, depresijai raksturīgām pazīmēm un suicīda risku ieslodzīto grupā.

The purpose of the current study was to investigate the relationships between personality traits, depression simptoms and suicide risk in group of prisoners, and which variable predicts suicide risk changes in group of prisoners.
Association between prisoners personality traits, depression symptoms and suicide risk.
Keywords: Psiholoģija; suicīda risks; depresijai raksturīgas pazīmes; personības iezīmes; ieslodzītie