SIA "Logi" finanšu analīze rezultātu novērtējums - Lucāne, Laura (Latvijas Universitāte, 2016)
Diplomdarba tēma ir „SIA “LOGI” finanšu analīze un rezultātu novērtējums”. Diplomdarba mērķis ir veikt uzņēmuma SIA „LOGI” finanšu analīzi, novērtēt iegūtos rezultātus un izstrādāt priekšlikumus, lai uzlabotu uzņēmuma finanšu rādītājus un darbības efektivitāti. Lai spētu pilnvērtīgi izpētīt un analizēt uzņēmuma finanšu rādītājus, tika izmantota informācija no uzņēmuma SIA “LOGI” finanšu pārskatiem, laika posmā no 2013. gada līdz 2015. gadam. Diplomdarbs sastāv no 3 nodaļām un 15 apakšnodaļām. Darba nobeigumā apkopoti secinājumi un izvirzīti priekšlikumi uzņēmuma SIA „LOGI” vadībai, kā uzlabot uzņēmuma SIA “LOGI” finanšu rādītājus un uzlabot uzņēmējdarbības efektivitāti. Diplomdarba apjoms ir 76 lapas, kas ietver 22 tabulas, 16 attēlus, 23 izmantotās literatūras avotus un 4 pielikumus.

Theme of diploma paper is “Ltd “LOGI” financial analysis and evaluation of results”. Aim of diploma paper is to perform Ltd “LOGI” financial analysis, to evaluate received results and to develop to improve the company's financial performance and efficiency. To be able to fully explore and analyze the company's financial performance was used information from the company "LOGI” financial statements for the period from year 2013 to year 2015. Diploma paper consists of 3 chapters and 15 subchapters. There are summarized conclusions and made suggestions for the company’s "LOGI" management to improve the company "LOGI" financial performance and improve business efficiency at the end of this diploma paper. Volume of diploma paper is 76 pages that contain 22 tables, 16 pictures, 23 literature sources and 4 annexes.
Ltd "Logi" financial analysis and evalution of results
Keywords: Ekonomika; finanšu analīze; SVID analīze; uzņēmējdarbības risks; konkurētspēja; finanšu rādītāji