Ernesta Foldāta vēstule Alfonam Piterānam 1994. gada 30. decembrī - Foldāts, Ernests (My University, 1994)
Ernesta Foldāta vēstule Alfonam Piterānam, kurā viņš raksta par iemesliem, kāpēc nav izdevies 1994. gadā atbraukt uz Latviju no Venecuēlas, par ceļojumu uz Hārvardas Universitāti, literatūras meklēšanu jaunai grāmatai, grūtajiem finansiālajiem apstākļiem, veselību, grāmatas izdošanu, zinātnisko darbu, darba paradumiem. Drukāta mašīnrakstā uz 1 lapas. Glabājas Latvijas Universitātes Muzeja Botānikas un mikoloģijas kolekciju krājumā.

Ernesto Foldat's letter to Alfons Piterāns, in which he writes about the reasons for not being able to come to Latvia from Venezuela in 1994, about a trip to Harvard University, finding literature for a new book, difficult financial conditions, health, publishing a book, scientific work, working habits. Typed on 1 page. Stored in the Museum of the University of Latvia Botanical and Mycological collections.
Letter from Ernesto Foldat to Alfons Piterāns, December 30, 1994
Keywords: Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Human communication; Ernests Foldāts; Ernesto Foldat; Alfons Piterāns; korespondence; correspondence; finansiālais stāvoklis - Venecuēla; financial situation - Venezuela; zinātniskā darbība pensijā; zinātnieka personība