Melanholijas filosofiskie un eksistenciālie aspekti - Streļča, Agnese (Latvijas Universitāte, 2012)
Šajā pētījumā tiks aplūkota melanholijas iestrādne kultūrvēsturiskajā un filozofiskajā diskursā, iekļaujot melanholijas antīkās medicīnas teorijas un novitātes Roberta Bērtona Magnum Opus.

This research focuses on invention of melancholy – both in cultural-historical and philosofical discourse, including ancient greek medical background and innovations in Robert Burton’s Magnum Opus.
Philosophical and Existential Aspects of Melancholy
Keywords: Filozofija