Hipergrafa vizualizācijas sistēma - Vītols, Armands (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darbs “Hipergrafu vizualizācijas sistēma” apraksta hipergrafu vizualizācijas rīka izstrādi. Rīks nodrošina visu hipergrafa elementu izveidi, parametru maiņu un interaktīvu tā attēlošanu. Rīka saskarne ir veidota tā, lai lietotājam ērti un pietiekami ātri izdotos izveidot hipergrafus savām vajadzībām. Rīks realizēts Java valodā un tā izstrāde ir dokumentēta, iekļaujot programmatūras prasību specifikāciju, projektējuma aprakstu un testēšanu, un citu ar rīka izstrādi saistīto informāciju. Atslēgvārdi: hipergrafi, hiperšķautnes, hipergrafu attēlošana, Java.

Qualification work “Hypergraph visualization system” describes hypergraph visualization tool development. Tool ensure all hypergraph element creation with custom parameter and interactive display. The interface is designed to be user-friendly and quickly establish their hypergraph needs. The tool is created in programming language Java and all its development is documented, including Software requirements specification, Architecture design, testing documentation and other information about this project. Keywords: hypergraph, hyperedge, hypergraph display, Java
Hypergraph visualization system
Keywords: Datorzinātne