Vispāriga literaturas vésture - Lautenbahs-Jūsmiņš, Jēkabs (My University, 1922)
Manuskripts rokrakstā
Vispārīgā literatūras vēsture
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Literatūras vēsture; Literatūrkritika; Literaturgeschichte; Rokrakstu kolekcija