Multikopteru un to detaļu interneta veikals - Madernieks, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt Multikopteru un to detaļu interneta veikalu vienlaikus apgūstot jaunākos tīmekļa lietojumprogrammu izstrādes rīkus un Symfony ietvaru ievērojot labās programmēšanas prakses principus. Veikals piedāvā pasūtīt multikopteru detaļas sakātotas pēc kategorijām, saņemot pasūtījuma apstiprinājumu uz e-pastu. Veikala satura pārvalde un e-komercijas daļa ir veidota ar Sonata-Project komponentēm. Veikala dizains ir veidots uz Twitter Bootstrap ietvara pamata. Dati tiek glabāti PostgreSQL datubāzē.

The aim of this project is to develop Multicopter and related parts online store while learning the latest web application development tools and Symfony framework respecting good programming practices. The store allows customers to order multicopter parts organized by category, they receive an order confirmation by e-mail. Administration and e-commerce functionality is built with Sonata-Project components. Store design is responsive and uses the Twitter Bootstrap framework. The data are stored in a PostgreSQL database.
Multicopter and related parts online store
Keywords: Datorzinātne; multikopteri; veikals; Symfony; Sonata-Project; Bootstrap