Fēliksa Arvida Ulfa Šelberga tēls un atspoguļojums izvelētos ārzemju medijos 2016.gadā - Kovaļonoka, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba "Fēliksa Arvida Ulfa Šelberga tēls un atspoguļojums izvelētos ārzemju medijos 2016. gadā" pētnieciskie jautājumi ir par tēla veidošanās aspektiem mediju vidē, kā arī konkrēto cilvēku atspoguļojums tajos. Pētījums ir balstīts uz tēla teorijas pamatiem, kā arī Garija Vennela modificētas triangularās shēmas, kas bija pielāgota konkrētajam pētnieciskajam laukam. Pētījumā materiāli tika analizēti, izmantojot rāmējuma teoriju un kvalitatīvo kontentanalīzi. Pētījuma mērķis ir noskaidrot, kāds veidojas Fēliksa Šelberga tēls izvēlētajos ārzemju medijos 2016. gadā, aprakstīt, kā viņš ir atspoguļots tajos un salīdzināt šo tēlu ar to, kas veidojas Fēliksam Šelbergam no video materiālu publikācijām privātajā Youtube.com kanāla „PewDiePie" 2016. gadā. Atslēgas vārdi: youtube.com, tēls, triangulārā shēma, ārzemju mediji

The research questions of the Bachelor thesis „Felix Arvid Ulf Kjellberg image and representation in chosen foreign networks in year 2016” are about aspects of image creation in media and specific person representation in it. The research is based on theory of image, Garry Whannels triangle scheme, which was been modified for certain research field. Material was analyzed using framing theory and quality content analysis. The aim of the research is to identify what image Felix Kjellberg has in chosen foreign networks in year 2016, his representation in them and compare that image to the image he has made in year 2016 using his private YouYube.com channel “PewDiePie” video publications. Key words: youtube.com, image, triangle scheme, foreign networks.
Felix Arvid Ulf Kjellberg image and representation in chosen foreign networks in year 2016
Keywords: Komunikācijas zinātne; youtube.com; tēls; triangulārā shēma; ārzemju mediji