Biznesa procesu pārvaldības rīka Intalio sistēmu integrācija - Bergšpics, Gatis (Latvijas Universitāte, 2009)
Maģistra darba mērķis ir apskatīt biznesa procesu pārvaldības(BPM) un uzņēmumu lietojumu integrācijas(EAI) teoriju, izpētīt BPM sistēmas Intalio darbību un iespējas, salīdzināt tās ar līdzīgām sistēmām, izpētīt un aprakstīt Intalio sistēmas integrācijas iespējas ar citām sistēmām, kā ar failu sistēmas pārvaldes un tīmekļa vietņu uzturēšanas, un citām sistēmām. Darbā aprakstīts izveidots tīmekļa priekšgala lietojums, kas ļauj izpildīt Intalio biznesa procesus un piekļūt Alfresco failiem un meta datiem, izmantojot SharePoint sistēmu kā lietotāju saskarni - biznesa procesu uzsākšanai, uzdevumu izpildei un to pārraudzīšanai, kā arī failu un to meta datu pārvaldīšanai. Darba apjoms – 60 lpp., 5 tabulas, 33 attēli, 22 informācijas avoti un 6 pielikumi.

Master's work purpose is to inspect business process management (BPM) and enterprise application integration (EAI) theory, to study the BPM system Intalio features and operations and to compare them with similar systems, to investigate and describe the Intalio systems integration capabilities with other systems like file system management, web site maintenance and other systems. The paper describes the front-end web application that can be used to run organization’s Intalio business processes and access Alfresco files and metadata by using SharePoint system as user interface – to start business processes, do tasks and manage them and also manage Alfresco files and metadata. The volume of work: 60 pages, 5 tables, 33 pictures, 22 sources of information and 6 appendices.
Intalio Business Process Management Suite systems integration
Keywords: Datorzinātne