Tautas saimniecība: Savienotās republikas tautsaimniecības pārvaldes ekonomiskās problēmas. Darba ražīguma kāpinājuma problēmas rūpniecībā Latvijas PSR - Latvijas Valsts universitāte. Ekonomisko sistēmu vadības teorijas un metožu katedra; Latvijas Valsts universitāte. Rūpniecības ekonomikas un plānošanas katedra (Latvijas Valsts universitāte, 1990)
Krājumā aplūkoti jaunā saimnieciskā mehānisma veidošonās jautājumi tautsaimniecības vadīšanā republikas ekonomiskās patstāvības apstākļos. Otrajā daļā doti zinātnisko pētījumu starprezultāti darba ražīguma kāpināšanā rūpniecībā un celtniecībā.
Народное хозяйство: Экономические проблемы управления народным хозяйством союзной республики. Проблемы повышения производительности труда в промышленности и строительстве Латвийской ССР
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics; Vadības ekonomika; Saimnieciskais aprēķins; Tautsaimniecība; Darba ražīgums; Управление народным хозяйством; Производительность труда; Plānošana