Mobilā dzīvnieku izsekošanas lietotne - Baumanis, Rihards (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darbs apraksta izstrādātu “Mobilo dzīvnieku izsekošanas lietotni”, kas ir neliela sistēma, lai uz tālruņa, precīzāk – iPhone, varētu novērot citas ierīces, kura ir piestiprināta dzīvniekam un kura ir spējīga nosūtīt savas koordinātas uz serveri, atrašanās vietu. Galvenais izsekošanas mērķis ir mājdzīvnieki.

'Mobile pet tracking application' is a system developed for smartphones – iPhones, to be more exact, to give it the ability to track devices, which are attached to the pet, whose location one would need to track.
Mobile pet tracking application
Keywords: Datorzinātne