Wow Ģildes Attīstības Timekļa lapa - Škajevs, Dmitrijs (Latvijas Universitāte, 2012)
Tīmekļa lapas uzdevums ir sniegt iespēju “Wow” spēles spēlētajiem reģistrēt savas organizācijas viena informatīva sistēma, kur visi ieinteresētie cilvēki varētu aplūkot ģildes informāciju, ka arī sekot līdzi organizācijas attīstībai. Šo tīmekļa lapu var aplūkot brīvi jebkurš, kam ir piekļuve Internetam. Par ģildes informācijas ievadīšanu un atjaunošanu ir atbildīgi tīmekļa lapas administratori vai paši lietotāji.

The purpose of the website is to give “Wow” game players an opportunity to register their guilds in sole information system, where all interested people can access that guilds information and track its progress. The website is availabe to anyone who have access to the Internet. The website information creating and updating will be handled by either users or administrators.
Wow Guild Progress Website
Keywords: Datorzinātne