Apģērbu tīmekļa vietne - Ābele, Sabīne (Latvijas Universitāte, 2012)
Apģērbu tīmekļa vietne ir izstrādāta, lai atvieglotu jaunajiem modes māksliniekiem pārdot savus izstrādājumus, popularizēt savus mākslas pasākumus, un uzzinot jaunumus modes pasaulē. Tīmekļa vietne ir sadalīta divās daļās – publiskā, kura ir pieejama visiem interneta lietotājiem. Viņi var tajā reģistrēties, izveidot savu e-veikalu, un tirgot tajā savas preces, pasākumu kalendārā pievienot dažādus notikumus un lasīt, komentēt modes jaunumus. Otra daļa, privātā – ir domāta administratoriem, kuri var rediģēt vietnes saturu. Sistēma ir istrādāta balstoties uz HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL programmēšanas valodām, izmantojot „Codeigniter” platformu, jQuery un vēl citas bibliotēkas.

Clothing web site is developed to the new fashion designers sell their products, promote their artistic events, and hear news of the fashion world. The website is divided into two parts - the public, which is available to all internet users. They can be the sign, set up your e-store, and sell their goods in, eventcalendar to add a variety of events and read, comment on fashion news. The second part of the private - is designed for administrators who may edit content on the site. System is based on HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL programminglanguage, using "CodeIgniter" platform, jQuery and other libraries.
Clothing Website
Keywords: Datorzinātne