Ieguldījumu alternatīvas Latvijas komercbankās un to meitas uzņēmumos - Beļskis, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darba tēma – „Ieguldījumu alternatīvas Latvijas komercbankās un to meitas uzņēmumos”. Bakalaura darbs sastāv no ievada, pamatdaļas, secinājumiem, priekšlikumiem, izmantotās literatūras un avotu saraksta un pielikumiem. Bakalaura darbas tēmas izvēle pamato ieguldījumu nozīme ekonomikas un valsts attistība. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz reālā ienesīguma analīzes rezultātiem, identificēt reālo atdevi no ieguldījuma un izstrādāt priekšlikumus tās pilnveidošanai. Autors darba apskatīja visizplatītākos ieguldījuma veidus. Raksturoja tos no teorijas puses, ka arī balstoties uz vēsturiskiem datiem veica analīze lai atspoguļotu katra apskatīta ieguldījuma veida reālo ienesīgumu.

The topic of bachelor’s paper is - Investment alternatives in Latvian commercial banks and their subsidiary enterprices The bachelor’s paper consists of an introduction, main part, conclusions, suggestions, literature schedule, sources and appendices. The selection of the topic is based by the the role of investment in economics and national development. The bachelor’s paper basic purpose is based on the real rate of return analysis, to identify the real return on investment and to make proposals for its improvement. Author in own work looked at different types of investment. Described them from the theory side, based on historical data analysis was carried out in order to reflect each type of investment deals with real returns.
Investment alternatives in Latvian commercial banks and their subsidiary enterprices
Keywords: Ekonomika