Interneta veikala izstrāde PHP programmēšanas valodā - Kolaido, Neļa (Latvijas Universitāte, 2009)
Darbā aprakstīts interneta veikals Web Shop. Programmprodukts var tikt lietots dažādu preču piedāvāšanai internetā. Produkts piedāvā iespēju apskatīt, atlasīt un pasūtīt preces. Preču informācija var tikt atjaunota, mainīta vai dzēsta. Darba ietvaros patstāvīgi izstrādāta gan programmprodukta dokumentācija, gan programmas kods.

This work describes Internet shop Web Shop. It can be used to offer different products via the Internet. The product provides possibility to overview, search and order items. Item information management can be easily performed. In the terms of this project both documentation and source code were developed.
Development of the webshop software in PHP programming language
Keywords: Datorzinātne