Pamatlīdzekļu uzskaite un nolietojuma aprēķināšana - Balode, Evita (Latvijas Universitāte, 2007)
Diplomdarbs ir veidots ar mērķi pamatojoties uz Latvijas Republikas aktu prasībām pamatlīdzekļu atzīšanā un novērtēšanā izstrādāt SIA „Auto HES” nolikumu par pamatlīdzekļu atzīšanas kritērijiem, novērtēšanu, nolietojuma aprēķināšanu un uzskaiti. Autors veica Latvijas Republikas aktu prasību pamatlīdzekļu atzīšanā un novērtēšanā izpēti un vadoties pēc tās, izstrādāja nolikumu par pamatlīdzekļu atzīšanas kritērijiem, novērtēšanu, nolietojuma aprēķināšanu un uzskaiti. Evitas Balodes diplomdarbs „Pamatlīdzekļu uzskaite un nolietojuma aprēķināšana” satur 53 lappuses. Darbā izmantoti 17 literatūras avoti, internetā pieejamie „Virtuālo grāmatvežu kluba” resursi un uzņēmuma SIA „Auto HES” nepublicētie dati. Atslēgas vārdi: pamatlīdzekļi, pamatlīdzekļu uzskaite, pamatlīdzekļu nolietojums, nolikums.

Diploma work is written with target to frame a plan for “Auto HES” Ltd about fixed assets recognitions criteria, appreciation, depreciation of fixed assets and accounting based on laws in Republic of Latvia. Author achieve trial of laws in Republic of Latvia and depends on it frame a plan. Diploma work of Evita Balode about “Fixed assets accounting and depreciation” contain 53 pages. The referential information for this diploma work includes 17 literatures, recurs from internet and personal information of “Auto HES” Ltd. Key word: fixed assets, fixed assets accounting, depreciation of fixed assets, regulation.
Pamatlidzeklu account and wear calculation
Keywords: Ekonomika