Darba laika uzskaites sistēmas izstrāde - Strazdiņa, Laura (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darbs apraksta izstrādātu darba laika uzskaites sistēmu, kas pielāgota konkrēta uzņēmuma vajadzībām. Sistēma tiek izstrādāta iekšējām vajadzībām. Lietojumprogrammā iespējams uzzināt detalizētu informāciju par uzņēmuma darbinieku darba laiku, tādējādi atvieglojot saziņu starp uzņēmuma darbiniekiem un darba laika plānošanu. Sistēmai reģistrēt lietotājus var tikai administrators, nereģistrētiem lietotājiem nav piekļuves sistēmas datiem. Izstrāde ir dokumentēta, iekļaujot prasību specifikāciju, projektējumu un testu.

Development of work time tracking system The paper describes development of time tracking system, which is customized for a specific enterprise. The system is made for internal needs. In the application user is able to learn detailed information about the work schedule of employees of the enterprise, in that way easing communication between the employees and work scheduling. New users can be registered only by the administrator of the system, unregistered users are unable to access the system data. The development of the system is documented, including requirement specification, design and testing.
Development of work time tracking system
Keywords: Datorzinātne; Darba laiks; Kļūdu paziņojumi; Lietotājs; Forma; Lietojumprogramma