"Catan" spēles implementācija - Novickis, Eduards (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darbs apraksta galda spēles “Catan” implementāciju. Spēles funkcionalitāte ietver lokālo spēli četriem spēlētājiem. kura laikā spēlētāji var tirgoties savā starpā vai ar banku, nodarboties ar ēku celtniecību un/vai uzlabošanu, kā arī spēlei ir sava karšu sistēma. Spēle ir gājienu balstīta – spēlētāji mainās ar gājieniem. Spēle veidota C# valodā ar Unity spēļu dzinēja palīdzību.

The qualification paper describes the implementation of the board game "Catan". The game's functionality includes a local game for four players. during which players can trade with each other or with the bank, build and / or upgrade buildings, and the game has it’s own card system. The game is turn-based - players change with turns. The game is written in C # with the help of the Unity game engine.
Implementation of the board game "Catan"
Keywords: Datorzinātne; Spēle; Unity; C#; Metamais kauliņš; GitHub