Tīmekļa lappuses optimizēšana prioritārai atlasei ar Google meklētājprogrammu, izmantojot tīmekļa vietņu auditu - Buraks, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darbā „Tīmekļa lappuses optimizēšana prioritārai atlasei ar Google meklētājprogrammu, izmantojot tīmekļa vietņu auditu” detalizēti aprakstīti faktori, kuri ietekmē tīmekļa lappušu pozīcijas Google meklētājprogrammā, izmantojot tīmekļa vietņu wikipedia.org auditu kā vienu no vislabāk optimizētām vietnēm pasaulē. Darbā ir aprakstīti iekšējie un ārējie SEO faktori un tika paveiktais praktiskais darbs.

Bachelors paper “Web page optimization for high ranking in Google search using the website audit” contains information about SEO factors, using webpage wikipedia.org audit, because wikipedia.org is one of the best optimized webpage in the world. In Bachelors paper written inside and outside SEO factors and practice work.
Web page optimization for high ranking in Google search using the website audit
Keywords: Datorzinātne