„Tintes Traips” - dizaina vietne - Stepanovs, Aigars (Latvijas Universitāte, 2009)
„Tintes traips” – dizaina vietne, kurā izstādīti konkrēta cilvēka personīgie darbi bilžu veidā pašreklāmas nolūkos un publiskai vērtēšanai. Lapā uzrādīts arī darbu veidotāja CV un kontakti, ja kādu lietotāju ir piesaistījuši šie darbi un viņš vēlas ar izveidotāju sadarboties. Darbi var būt gan apstrādātas jau gatavas bildes, gan arī paša veidotas, kādā no bilžu apstrādes programmām (Adobe Photoshop, CorelDraw u.c.). Lietotāji, kas pirms tam ir reģistrējušies, drīkst bildes vērtēt un arī izteikt savu viedokli par bildēm komentāru veidā. Lapa sevī ietver arī administratora paneli, kur lapas īpašnieks var veikt savas lapas administrēšanu.

„Tintes traips” is a design web page where person can exhibit his personal visual art work for self promoting and public judgment.’ Web page also provide CV and contact information of artist in case when someone wish to contact him or offer to collaborate. Work can be both modified picture or completely created in image editing program (Adobe Photoshop, CorelDraw, etc) .Registered users can rate work of other users and also give their opinion by placing comments. Web page also provide administration panel where owner of page can manage his web page.
„Tintes Traips” - desing webpage
Keywords: Datorzinātne