Tīmekļa vietnes "The Glass Bead Game" - Lietotāju socializācijas un autorizācijas aspekti - Mežajevs, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darba “Tīmekļa vietnes “The Glass Bead Game” - Socializācijas un autorizācijas aspekti” mērķis ir, pēc spējās metodoloģijas izstrādājot tīmekļa vietni “The Glass Bead Game”, nodrošināt tajā lietotāju savstarpējo interaktivitāti, plūdenu autorizācijas procesu, kā arī spēļu sadalījumu kategorijās. Darba rezultātā sistēmā tiks racionalizēti lietotāju reģistrācijas un pieslēgšanās procesi, izveidota iespēja pievienot un pārvaldīt spēļu kategorijas, publicēt spēļu apskatus, piešķirt spēlēm vērtējumus, pārvaldīt savas spēles, kā arī nodrošināta pielāgota saskarne ierīcēm ar dažāda izmēra skatlaukiem. Darba dokumentācijā aprakstītais programmprodukts izstrādāts pamatā izmantojot PHP programmēšanas valodu un satura pārvaldības sistēmu Joomla! un tās bibliotēkas.

The purpose of thesis “Web site “The Glass Bead Game” – Users socialization and authorization aspects” is to provide user interactivity, streamlined authorization process and division of games into categories while developing web site “The Glass Bead Game” using agile development methodology. Project will result in rationalizing user registration and login processes, allowing creation and management of game categories, publishing game reviews, assigning game ratings, managing user’s own games and allowing responsive user interface for devices with different sized viewports. The software product described in this documentation is developed using mainly PHP programming language and Joomla! content management system and it’s libraries.
Web site "The Glass Bead Game" - Users socialization and authorization aspects
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; spēļu apskati; spēļu kategorijas; PHP; vērtējumi