Abeze [Ābece] - Harders, Kristofs; Harder, Christoph (My University, 1785)
Aut. izd. un iesp. C. 64. lpp.: "Schi Grahmatiņa pee Rubbenes Bassnizas par 3 Wehrdiņeem irr pahrdohdama". Aut. nav min. J. Misiņa "Latviešu rakstniecības rādītājā" norādīts autors: E. Harders. Saturā: Rreizināšanas tabula. Piel. lasāmteksti: "Tee peezi Mahzibas Gabbali, Bohksstereschanas un Lassischanas pehz, Scheitan preeksch Behrneem irr peelikti" "Dsseesmiņas preeksch Behrneem". Rakstāmburti (kursīvs) "Tee raksstami Bohksstawi" Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 417. Pieejams arī tiešsaistē: seniespiedumi_latviesu_valoda_1525_1855.pdf
Ābece
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Ābeces; Mācību grāmatas; Mācību literatūra