Starptautiska tūrisma uzņēmuma motivācijas sistēmas pilnveidošana - Lase, Elīna (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēma ir „Starptautiska tūrisma uzņēmuma motivācijas sistēmas pilnveidošana”. Bakalaura darba mērķis ir novērtēt pašreizējo situāciju uzņēmumā un piedāvāt iespējas, kā varētu uzlabot personāla motivāciju viesnīcu ķēdē Clarion Collections Hotels. Clarion Collections ir viens no Nordic Choice Hotels meitas uzņēmumiem. Galvenie jautājumi, kas tiek apskatīti darba gaitā ir personāla motivēšana. Izstrādājot bakalaura darbu, tiek izmantotas normatīvo dokumentu, literatūras un citu informācijas līdzekļu resursu mērīšanas un analīzes metodes. Anketās iegūtās informācijas apstrāde. Bakalaura darbs satur 3 nodaļas, 5 apakšnodaļas, 54 teksta lappuses, 17 attēli, 2 tabulas, 43 atsauces uz dažādām publikācijām, un interneta avotiem un pievienoti 2 pielikumi.

The thesis of this Bachelor Paper is “Improvements in Motivation System of an International Tourism Enterprise.” The aim of the work is to analyse the existing situation in the enterprise and offer solutions how to improve the motivation of the personnel in a hotel chain Clarion Collections Hotels. Clarion Collections is one of the Nordic Choice Hotels subsidiaries. The main issue examined in this paper is personnel motivation. Regulatory documents, special literature and other media resources have been used in measurement and analysis methods. Some information was gathered by ways of questionnaires. The Bachelor Paper consists of 3 chapters, 5 subchapters, 54 pages, 17 pictures, 2 tables, 43 references to various publications, other Internet resources and 2 appendixes.
International tourism enterprise motivation system development
Keywords: Vadībzinātne