Sporta komandas pārvaldības lietotne - Pencis, Artis Ivo (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt sporta komandas pārvaldības lietotni, kuru var izmantot gan treneri, gan sportisti, lai atvieglotu darbu ar komandu individuālajos sporta veidos. Lietotne ir paredzēta, lai treneri varētu viegli izveidot treniņus sportistiem, kā arī piefiksēt datus priekš vēstures, lai varētu pēc laika atskatīties uz paveikto. Lietotnes izstrādē tika izmantota ASP.NET MVC Core 3.0 tehnoloģija un ietvari jQuery, Bootstrap, jQueryUI, KnockoutJS, un valodas C#, HTML5, JavaScript, CSS.

The aim of the qualification paper is to develop a sports team management application that can be used by both coaches and athletes to facilitate work with the team in individual sports. The app is designed so that coaches can easily create workouts for athletes, as well as record data for history, so that you can look back on the progress. The application was developed using ASP.NET MVC Core 3.0 technology and frameworks jQuery, Bootstrap, jQueryUI, KnockoutJS, and languages ​​C#, HTML5, JavaScript, CSS.
Sports team management application
Keywords: Datorzinātne; Komandas pārvaldība; .NET Core; ASP.NET Core; MVC