Vigor F7 projekta ietekme uz redzes funkcijām - Baldassari, Luca (Latvijas Universitāte, 2017)
Maģistra darbs ir uzrakstīts angļu valodā uz 38 lapām. Tas satur 12 attēlus, 9 tabulas, 26 atsauces uz literatūras avotiem un 4 pielikumus. Galvenais darba mērķis ir nodemonstrēt F7 ierīces ietekmi uz redzes sistēmu un tās funkcijām. Tika veikti divi eksperimenti: Eksperiments I (30 dalībnieki, 10 – 40 g.v.), lai izvērtētu Vigor F7 ierīces ietekmi uz redzes funkcijām; Eksperiments II (20 dalībnieki, sportisti, 14 – 48 g.v.), lai izvērtētu Vigor F7 ierīces ietekmi uz dinamisko iemaņu efektivitāti. Abos eksperimentos novēroja statistiski nozīmīgi atšķirīgus rezultātus gan redzes funkcijām, gan dinamiskajām iemaņām, ja izmantoja F7 ierīci.

Thesis is written in English on 38 pages. It contains 12 figures, 9 tables, 26 references, and 4 appendixes. The main goal of this work is to demonstrate the effect of the F7 device on the visual system and its functions. Two experiments were carried out: Experiment I (30 participants, 10 – 40 y.o.) to evaluate the effect of Vigor F7 device on the visual functions; Experiment II (20 participants, athletes, 14 – 48 y.o.) to evaluate the effect of Vigor F7 on the efficiency of the dynamic skills. In both experiments, statistically significantly different results were observed if F7 device was used both in visual functions and dynamic skills.
The effect of Vigor F7 device on visual functions
Keywords: Fizika; F7 device; nobles metals; sports vision; balance; visual performance