Atgriešanās tirgū zīmola "Dzintars" sociālo tīklu komunikācija: "Instagram" un “Facebook" analīze - Teterovska, Milēna (Latvijas Universitāte, 2023)
Bakalaura darba tēma ir “Atgriešanās tirgū zīmola “Dzintars” sociālo tīklu komunikācija: “Instagram” un “Facebook” analīze”. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt zīmola “Dzintars” digitālā mārketinga komunikācijas stratēģiju sociālajos tīklos “Instagram” un “Facebook”. Saprast, kā zīmols komunicēja atgriežoties tirgū, kādus mārketinga paņēmienus izmantoja, lai komunicētu ar esošo auditoriju un piesaistītu jaunos klientus. Darba teorētisko daļu veido nodaļas par zīmolu un tā komunikāciju, mārketinga komunikāciju un stratēģiju, digitālo mārketinga komunikāciju un komunikācija sociālajos tīklos – “Instagram” un “Facebook”. Pētījuma metodoloģijā izmantota kvantitatīvā kontentanalīze, divas fokusa grupas diskusijas un viena daļēji strukturētā intervija. Atslēgvārdi: zīmols, digitālais mārketings, komunikācija, sociālie tīkli, “Dzintars”.

The topic of the bachelor’s thesis is “Return to market social network communication of brand ‘Dzintars’: analysis of “Instagram’ and ‘Facebook’”. The aim of the bachelor's thesis is to investigate the digital marketing communication strategy of the brand ‘Dzintars’ in the social networks "Instagram" and "Facebook". Understand how the brand communicated when returning to the market, what marketing techniques were used. The theoretical part of the work consists of chapters on the brand and its communication, marketing communication and strategy, digital marketing communication, communication on social networks - "Instagram" and "Facebook". The research methodology used quantitative content analysis, two focus group discussions and one semi-structured interview. Keywords: brand, digital marketing, communication, social networks, ‘Dzintars’.
Return to the market social network communication of brand "Dzintars": analysis of "Instagram" and "Facebook"
Keywords: Komunikācijas zinātne; Zīmols; Digitālais mārketings; Komunikācija; Sociālie tīkli; Dzintars