Organizācijas kultūras īpatnības Valsts muitas iestādē - Kuprijenko, Laura (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darbs. „Organizācijas kultūras īpatnības valsts muitas iestādē”. Mērķis: balstoties uz esošam teorijām un organizācijas kultūras modeļiem, izpētīt Latvijas muitas organizācijas kultūras īpatnības, salīdzinājumā ar citu Baltijas valstu muitas organizācijas kultūras īpatnībām. Darba uzdevumi: 1)veikt literatūras un zinātnisko rakstu analīzi par organizācijas kultūru; 2)veikt Latvijas muitas organizācijas kultūras analīzi un izpētīt tās attīstības iespējas; 3)veikt Latvijas muitas organizācijas kultūras novērtējumu, salīdzinot to ar Baltijas valstu muitas organizācijas kultūru; 4)pamatojoties uz pētījuma rezultātiem, izskatīt Latvijas muitas organizācijas kultūras uzlabošanas iespējas. Darbs izklāstīts uz 88 lpp. Tajā iekļautas 16 tabulas, 34 attēli, 2 pielikumi. Darba izstrādē izmantoti 56 avoti. Atslēgvārdi: muita, organizācija, kultūra, efektivitāte.

Master's thesis title: “Organizational Culture's Features in Sate Customs Service” Purpose: To investigate on the basis of existing theories and models of organizational culture the features of the organizational culture of the Latvian Customs Service comparing with other Baltic countries Customs Services. Assignments: 1)To analyze literature and research topics about the organizational culture; 2)To analyze the organizational culture of the Latvian Customs Service and explore its development's prospects; 3)To evaluate the organizational culture of the Latvian customs in comparison with other Baltic countries Customs Services. To consider options for development of the organizational culture of the Latvian Customs. Service in accordance with the received results of the research The total volume of Master's thesis: 88 pages. The thesis contains 16 tables, 34 pictures, 5 attachments. Master thesis includes 56 sources of information. Keywords: customs, organization, culture, efficiency.
Organizational Culture's Features in Sate Customs Service
Keywords: Ekonomika