Grāmatu kolekcijas pārvaldības sistēma - Spila, Paula (Latvijas Universitāte, 2025)
Grāmatu kolekcijas pārvaldības sistēma ir izstrādāts programmatūras risinājums, kas paredzēts lietotāja grāmatu kolekciju un lasīšanas paradumu pārvaldībai. Izstrādātās sistēmas pamata funkcionalitāte ir nodrošināt lietotājiem iespēju pievienot un rediģēt grāmatas un to autorus sistēmā, pievienot grāmatas savā personīgajā kolekcijā, veidot vēlmju sarakstus, pievienot, dzēst un rediģēt atsauksmes, kā arī pārvaldīt grāmatu aizdošanas vēsturi. Risinājuma izstrādē izmantota Salesforce platforma un tās nodrošinātā arhitektūra, izmantojot tādas programmēšanas valodas kā Apex, JavaScript, HTML, CSS un SOQL, kā arī Salesforce LWC ietvaru.

Book collection management system is a developed software solution designed for managing user's book collection and reading habits. The core functionality of the developed system provides users with the ability to add and edit books and their authors in the system, add books to their personal collection, create wishlists, add, delete, and edit reviews, as well as manage collection book lending history. The solution was developed using Salesforce platform and its provided architecture, utilizing programming languages such as Apex, JavaScript, HTML, CSS, and SOQL, as well as the Salesforce LWC framework.
Book collection management system
Keywords: Datorzinātne; Salesforce; grāmata; kolekcija; lasīšanas paradumi; pārvaldības sistēma