Jauna tūrisma produkta veidošana Abavas apkārtnē - Jukuma, Liene (Latvijas Universitāte, 2014)
Darba autors: Liene Jukuma Darba temats: Jauna tūrisma produkta veidošana Abavas apkārtnē Izmantotie materiāli: Darba izstādei tika izmantotas zinātniskās literatūras avoti latviešu valodā un angļu valodā; interneta resursi. Studiju programma: Tūrisma un Viesnīcu vadība Darba zinātniskais vadītājs: Kristīne Bērziņa Pētījuma mērķis: Analizējot teorētiskos materiālus par ūdenstūrismu, kā arī, izpētot ūdenstūrisma piedāvājumu Latvijā, izveidot jaunu tūrisma produktu Abavas apkārtnē. Pētījuma hipotēze: Ja tiktu izveidots jauns tūrisma produkts Abavas apkārtnē – laivošanas brauciens, kas iekļauj arī ekskursijas, apskates objektus un atpūtas iespējas, ūdenstūrisma pieprasījums Abavas apkārtnē palielinātos. Darba saturs: Darbs sastāv no trīs daļām. Tā pirmajā daļā ir iekļauts teorētiskais pārskats par tūrisma produktu, jauna produkta izveidošanu, tūrisma maršruta veidošanas metodiku, ūdenstūrismam nepieciešamo inventāru, un drošību. Darba otrajā daļā tiek pētīts ūdenstūrisma piedāv

The author: Liene Jukuma Thesis: Developement of new tourism product for Abava region Materials used: Descriptive method of collecting literature and information sources, Study programme: Management of tourism and hotels. Consultant: Kristīne Bērziņa Aim of the research: The new tourism product for Abava region by analyzing theoretical material of tourism product. Hypothesis of the research: If there will be a new tourism product in Abavas region - a boating trip, which also includes tours, sightseeing attractions and leisure facilities, then water tourism demand in Abava region will increase. The content of the work: The work consists of three parts. In the first paragraph, there are theoretical overview of the tourism product, new product creation, tourism route development methodologies, necessary equipment for water tourism, and security. In the second part explores the Latvian offer of watertourism, there are summarised watertourism facilities in Kurzeme, Abava region. There was
New product development for Abava region
Keywords: Vadībzinātne