Latvijas Universitātes rektors Jānis Paškevičs - Mantiniece, Ilga (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2017)
Raksts iekļauts LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc diviem mirkļiem 100 gadi: rektoru galerija"
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Rektori - Latvijas Universitāte; Vēsture - Latvijas Universitāte; Politiskās ekonomijas vēsture