Algoritmi un heiristikas spēlei Rendzju - Firjans, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2006)
Šī darba mērķis ir Mākslīga Intelekta nodaļas divu spēlētāju spēles pētīšana Rendzju piemērā. Darbā ir aprakstīti alfa-beta un uzvārējošas bīstamības secības meklēšanas algoritms un dažādas heiristikas , lai paātrināt algoritmu darbību un novērtēt pozīciju. Šie algoritmi ir realizēti manā programmā.

In this work area of Artificial Intelligence, two player games, on example of Renju is studied. I described an alpha-beta and Threat-Space Search algorithms and different heuristics to speed up algorithms and to evaluate game position. These algorithms are realized in my program.
Algorythms and heuristics for Renju
Keywords: Datorzinātne