Parasto diferenciālvienādojumu skaitliskā integrēšana: V un VI nodaļa - Zalts, Kārlis (My University, 1948)
Saturs: V. Aritmetiskās metodes parasto diferenciālvienādojumu integrēšanai ; VI. Grafiskās metodes parasto diferenciālvienādojumu integrēšanai.
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS; Diferenciālvienādojumi; Skaitliskā integrēšana; Differential equations; Numerical integration