Bezvadu tīkla risinājuma ieviešana Rīgas domē - Mozgis, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2007)
Darbā tiek aprakstīti jaunā un modernā Rīgas domes bezvadu tīkla risinājumi. Darba sākumā parādītas problēmas, līdzšinējam bezvadu tīklam, ne tik ērtā lietošana, nepietiekamā funkcionalitāte un nepietiekamais tīkla ātrums. Tālākajā darba daļā lasītājs iepazīstināts ar jaunajiem tīkla risinājumiem, iekārtām, funkcijām. Aprakstīta arī testa vides izveides gaita.

In this paper I have described the new and modern wireless network solution in Riga City Council. In the beginning of work I have outlined problems of existing wireless network: lack of functionality, low speed and complicated management. In the main part of work the reader is introduced to new wireless network solution - equipment and features. In the end of work is described implementation of test environment.
Wireless network design and implementation in Riga City Council
Keywords: Datorzinātne