Formatīvā vērtēšana matemātikā vidusskolā - Serdante, Elīna (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbā autors ir apskatījis formatīvās vērtēšanas teorētiskos aspektus, pētījumus un priekšrocības, kā arī ir salīdzinājis ar savu iegūto pieredzi trīs dažādu iestāžu prakšu laikā. Darbā ir izstrādāti seši mūsdienu standartiem atbilstoši formālās formatīvās vērtēšanas darbu piemēri divos variantos, neformālās formatīvās vērtēšanas darbi konkrētam tematam "Trigonometriskie pārveidojumi" un piedāvātas divas teorētiskās vērtēšanas sistēmas. Bakalaura darbs sastāv no trīs nodaļām, astoņiem pielikumiem un četrpadsmit tabulām. Atslēgvārdi Formatīva vērtēšana, metodiski ietikumi, formatīvas vērtēšanas pielietojuma pētīšana

In this Bachelors paper the author has described the theoretical aspects of formative assessment and also has compared it with his experience that had been gained during three different teaching practices. Author as well as has developed six formal modern standards- compliant formative assessment test paradigms in two versions and informal formative assessment tasks for a specific topic "Trigonometric transformations" and also has offered two theoretical evaluation systems. Bachelor’s paper is composed of three chapters, eight appendices and fourteen tables. Keywords Formative assessment, methodical recommendations, formative assessment use research
Formative Assessment in highschool mathematics
Keywords: Pedagoģija