Kokapstrādes uzņēmuma "F" saimnieciskās darbības analīze - Djubina, Vlada (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba nosaukums ir „Kokapstrādes uzņēmuma „F” saimnieciskās darbības analīze”. Tā mērķis ir, pamatojoties uz teorētisko un praktisko materiālu, veikt SIA „F” saimnieciskās darbības analīzi, atklāt iespējamās nepilnības un problēmas uzņēmuma saimnieciskajā darbībā, izdarīt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus finanšu stāvokļa uzlabošanai un uzņēmuma turpmākās attīstības iespējām. Darbs sastāv no ievada un četrām nodaļām. Pirmajai nodaļai ir teorētisks raksturs. Otrā nodaļa fokusēta uz kokapstrādes nozares aprakstu. Trešā nodaļa veltīta uzņēmuma „F” saimnieciskās darbības analīzei, un finanšu rādītāju salīdzinājumam ar konkurentiem. Ceturtajā nodaļā izstrādāti secinājumi un priekšlikumi uzņēmuma vadībai. Maģistra darba apjoms ir 88 lappuses, tam ir 19 pielikumi. Darbā ir izmantoti 44 attēli, 14 tabulas un 27 formulas. Atslēgvārdi: saimnieciskās darbības analīze, kokapstrāde, SVID, likviditāte, rentabilitāte

The title of the master’s work is “Business analysis of the woodworking industry company “F” Ltd”. The aim of the Diploma Paper is to conduct the business of the company “F” Ltd regarding the theoretical and practical materials, to discover potential drawbacks and problems, and as a result to make conclusions and elaborate recommendations for improving financial situation of the company and for its development opportunities. The work consists of an introduction and four chapters. The first section is hypothetical character. The second chapter focuses on the woodworking industry descriptions. The third chapter is devoted to the business analysis of the company’s “F”, as well financial ratios comparison with its competitors. The fourth chapter was made conclusions and elaborates recommendations for company management. The volume of the Diploma Paper is 88 pages, it has 19 appendices. The Paper includes 44 figures, 14 tables and 27 formulas. Keywords: Business analysis, woodworking industry, SWOT, liquidity, profitability
Business analysis of the woodworking industry company "F" Ltd
Keywords: Ekonomika