Latvijas tekstilrūpniecības nozares uzņēmuma attīstības perspektīvu analīze - Peņkova, Marina (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darbā tiek analizētas Latvijas Tekstilrūpniecības nozares uzņēmuma attīstības perspektīvas. Pētāmais uzņēmums ir neliels un diezgan jauns, tāpēc šī problēma tam ir īpaši aktuāla. Darbā tiek noteiktas uzņēmuma stiprās un vājās puses, iespējas un draudi ārējā vidē; tiek analizēta Latvijas Tekstilrūpniecības nozare un prognozēta tās turpmākā attīstība; tiek sastādītas prognozes pētāmā uzņēmuma produkcijas realizācijai 2008. gada pirmajam pusgadam. Bakalaura darba apjoms ir 71 lappuses neskaitot pielikumus. Tajā ir ievietotas 14 tabulas un 31 attēls. Darbam ir pievienoti 11 pielikumi. Atslēgvārdi: SVID analīze, Latvijas Tekstilrūpniecības nozare, Furjē rinda, ekspertu aptauja.

The aim of the diploma paper is to analyze development perspectives of Latvian textile industry’s firm. Investigated firm is small and recently established; this is why a problem of analysis is very important for it. In diploma paper author defines firm’s strengths and weaknesses as well as its opportunities and threats in external environment. Author analyses a development of the Latvian textile industry and forecasts firm’s turnover in first six months of year 2008. The quantity of diploma paper is 71 pages without appendixes. The paper contains 14 tables, 31 pictures and 11 appendixes. Keywords are SWOT analysis, Latvian textile industry, Fourier series, experts interviewing.
ANALYSIS OF LATVIAN TEXTILE INDUSTRY'S FIRM'S DEVELOPMENT PERSPECTIVES
Keywords: Vadībzinātne