Dr. habil. Phys. profesora Mārča Auziņa biobibliogrāfija - Latvijas Universitātes Bibliotēka (My University, 2018)
Latvijas Universitātes rektora, habilitētā fizikas doktora, profesora Mārča Auziņa biobibliogrāfiskajā rādītājā ietvertie publicēto darbu (1970- 2018) bibliogrāfiskie apraksti sagrupēti nodaļās: Profesora M. Auziņa monogrāfijas. Profesora M. Auziņa publikācijas zinātniskajos žurnālos un rakstu krājumos. Zinātnisko konferenču, semināru materiāli. Profesora M. Auziņa populārzinātniskie raksti, publicistika, runas. Profesora M. Auziņa rediģētie un recenzētie darbi. Profesora M. Auziņa vadītās un recenzētās disertācijas. Intervijas un sarunas ar profesoru M. Auziņu. Raksti par profesoru M. Auziņu.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics; Latvijas Universitātes rektori; Augstākā izglītība - biobibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas Universitāte - biobibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas Universitātes profesori; Optika - biobibliogrāfiskais rādītājs; Spektroskopija - biobibliogrāfiskais rādītājs; Atomfizika - biobibliogrāfiskais rādītājs; Molekulārfizika - biobibliogrāfiskais rādītājs; Biobibliogrāfiskie rādītāji; Optics - biobibliographical index; Atomic physics - biobibliographical index; Molecular physics - biobibliographical index; Rectors of the University of Latvia; University of Latvia - biobibliographical index; Higher education - biobibliographical index; Латвийский Университет - ректоры; Физика - биобиблиографический указатель