Openldap lietošanas iespējas maksājumu karšu sistēmās - Tomilovs, Jurijs (Latvijas Universitāte, 2009)
Šajā darbā tiks aprakstīts pētījums par OpenLdap produktu un tā lietošanas iespējām Transmaster maksājumu karšu sistēmā. Darbā tiks parādītas Openldap priekšrocības, ta tehniskās iespējas. Tajā skaitā arī tiks paradīta autora reālā darba pieredze ar šo produktu (vairāk nekā divus gadus). Darba mērķis ir OpenLdap analīze, un tā nozīme maksājumu karšu sistēmās, kā arī parādīt, ka produkts reāli darbojas un veic tam uzdotos mērķus.

This work is analysis for Openldap produkt and its usage potentialities in Transmaster payment card system. This work will show preferences of Openldap and its technical resources. Also author’s real work experience with this product will be shown (more than two years).Work purpose is Openldap analysis, showing that it is pertained in payment card systems, as also show that this product really works and do the job what it has to do.
Bakalaura darbs
Keywords: Datorzinātne