Ceļu satiksmes negadījumu, ar bojā gājušajiem, izmeklēšana - Karpinska, Marija (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba „Ceļu satiksmes negadījumu, ar bojā gājušajiem, izmeklēšana” mērķis ir izpētīt un noskaidrot: kas ir ceļu satiksmes negadījums ar bojā gājušajiem, kāda izmeklēšanas kārtība pastav izmeklējot ceļu satiksmes negadījumus ar bojā gājušajiem un piedāvāt savus priekšlikumus problēmas risināšanai. Pētījuma objekts šajā darbā ir ar ceļu satiksmes negadījumu ar bojā gājušajiem izmeklēšanu saistītās darbības kriminalistikā. Bakalaura darbs sastāv no ievada, trijām nodaļām un apakšnodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem. Bakalaura darbs dod ieskatu par to, kas ir ceļu satiksmes negadījums ar bojā gājušajiem, kādas kriminālprocesuālās un kriminālistiskas darbības veicamas šo noziedzīgo nodarījumu izmeklēšanai. Autore izpēta ar transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, saistītos noziedzīgos nodarījumus, kuru rezultātā aizgāja bojā cilvēki, pievērš uzmanību ar tiem saistītiem aktuāliem problēmu jautājumiem, izmeklēšanas trūkumiem un nepilnībām

Bachelor's thesis "Road traffic accident, with deaths, investigation" is to explore and find out: what is a road accident deaths, the investigation procedures for the investigation of accidents with the dead and to offer their proposals to address it. The research object of this work is to road traffic accidents with deaths in the respective activities forensics. Thesis consists of an introduction, three chapters and subchapters, conclusions and proposals. Thesis gives an insight of what a traffic accident with the dead, the criminal and forensic activities carried out these crimes investigation. The author examine the operation of motor vehicles infringement related offenses resulting in killed people pay attention to the related current problems of the investigative failures and weaknesses, as well as give their vision deficiencies. Keywords: traffic accident with death, investigation and tactics, the scene, the accident provable conditions.
Road traffic accident, with deaths, investigation
Keywords: Juridiskā zinātne