Resursu vadības sistēmas “G-VEDIS” moduļa “ALGAS” papildināšana ar pārskatu par izmaksām nerezidentiem un sagatavošanu iesniegšanai Valsts ieņēmumu dienesta Elektroniskās deklarēšanas sistēmā - Veta, Daniels (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika papildināta resursu vadības sistēmas “G-VEDIS” moduļa “ALGAS” funkcionalitāte. Izstrādātais papildinājums resursu vadības sistēmas lietotājam nodrošina iespēju saglabāt informāciju par nerezidentu, veikt kopsavilkumu par nerezidenta gūtajiem ienākumiem un samaksātajiem nodokļiem taksācijas periodā. Nodrošināt pārvaldību EDS dokumentam un iegūt PDF un XLS dokumentus, kā arī XML dokumentu, kuru var nodot VID EDS sistēmai. Risinājums tika izstrādāts, izmantojot PL/SQL Developer, Microsoft Visual Studio rīkus, .Net, .NET MVC.

The functionality of the resource management system “G-VEDIS” module “ALGAS” was supplemented as part of the qualification work. The developer complement allows users of the resource management system to save information about a non-resident, to summarize the income and taxes paid by the non-resident during the taxation period. Provide management Electronic Declaration System document and get PDF, XLS documents as well as an XML document that can be handed over to the State Revenue Service Electronic Declaration System. The solution was developed with PL/SQL Developer, Microsoft Visual Studio tools, .Net, .NET MVC.
Resource Management systems "G-VEDIS" module "ALGAS" replenishment with non-resident reporting and preparation for submission to the State Revenue Service Electronic Declaration System
Keywords: Datorzinātne; resursu vadības sistēma; PL/SQL Developer; Microsoft Visual Studio; .NET; resource management system