Grāmatu tirdzniecības uzņēmuma risku analīze. - Puškovs, Vitālijs (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darba nosaukums ir „Grāmatu tirdzniecības uzņēmuma risku analīze”. Mūsdienās uzņēmējam ir svarīgi izvairīties no nelabvēlīgu faktoru ietekmes. Bakalaura darba mērķis ir identificēt iespējamos uzņēmuma riskus, veikt to novērtēšanu un risku ietekmes mazināšanas programmu. Pirmajā daļa autors apraksta risku identificēšanas metodes, kuras tiek izmantotas risku vadībā, to novērtēšanas metodes, kā arī risku ietekmes mazināšanas pasākumu veidus. Otrajā daļā autors veic uzņēmuma analīzi, identificē iespējamos risku avotus un uzņēmuma riskus. Trešajā daļa autors veic risku analīzes procesu, novērtējot katrus riskus un piedāvājot risku ietekmes mazināšanas pasākumu programmu. Darbs sastāv no 90 lpp, tajā skaitā 11 tabulas, 62 attēli.

The title of Bachelor's thesis is "Book sales company risk analysis". Today, the entrepreneur is important to avoid the impact of unfavorable factors. Bachelor thesis aims to identify potential risks to the company, carry out the assessment and risk mitigation program. In the first part the author describes risk identification methods that are used for risk management, the evaluation methods, as well as risk mitigation measures. In the second part of the author of an enterprise analysis identifies potential sources of risk and the company's risks. In the third part the author carried out the risk analysis process, evaluating each risk and providing risk mitigation measures program.
Risk analysis of a book trading company.
Keywords: Vadībzinātne; uzņēmējdarbības riski; risku analīze; risku mazināšana; risku identificēšana; risku vadība