Sociālais tīkls radošiem cilvēkiem - Pančenko, Rostislavs (Latvijas Universitāte, 2011)
«Sociālais tikls radošiem cilvēkiem» ir sociālais tikls, kas apvienos cilvēkus ar dažādiem talantiem, kāds labi zīme, kāds labi dejo, cits labi dzied utt. Un to visu viņi varēs pāradīt citiem, publicējot rakstus, fotogrāfijas, video, audio ierakstus, kā arī varēs paziņot par kādiem interesantiem pasākumiem un komentēt un vērtēt citu dalībnieku rakstus.

«Sociālais tikls radošiem cilvēkiem» is a social network, an idea which is to unite and gather in one place people with all sorts of talents. Someone draws, someone dancing, singing, composing poetry or writing fascinating stories, and all that they can show their talents other people - publishing their writing, photos, videos, interesting events, etc., as well as rate and comment publication other participants of SOCIAL network.
Social network for creative people.
Keywords: Datorzinātne