Kopmītņu pārvaldības sistēma - Oļševskis, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darbs ”Kopmītņu pārvaldības sistēma” apraksta tīmekļa sistēmu, kas ir paredzēta kopmītņu pārvaldības optimizēšanai un vadības, un iemītnieku pienākumu atvieglošanai. “Kopmītņu pārvaldības sistēma” ietver funkcijas istabu pārvaldīšanai, iedzīvotāju pārvaldībai, kā arī iedzīvotāju un pārvaldības saziņai. Lietotāji ir sadalīti tipos, un tipiem ir pieejamas funkcijas, kas attiecas uz to lomu sistēmā. Izmantojot šo sistēmu, kopmītņu vadība un strādnieki var efektīvi pārvaldīt iedzīvotājus un to istabas, atbildēt un rīkoties pēc iedzīvotāju pieteikumiem, un iedzīvotāji var ērti sazināties ar citiem īrniekiem, vadību, un izmantot kopmītņu resursus. Kopmītņu darbinieki var izmantot saziņas funkciju, un redzēt iedzīvotāju pieteiktos pienākumus, kurus tiem nepieciešams izpildīt.

The qualification work 'Dormitory Management System' describes a web system designed to optimize dormitory management and ease the responsibilities of management and residents. 'Dormitory Management System' includes functions for room management, resident management, resident and management communication. Users are divided into types that have functions, that are available for their role in the system. Using this system, dormitory management and workers can efficiently manage residents and their rooms, respond to and fullfil the resident applications. Users can easily communicate with other tenants, manage, and use the dormitory resources. Dormitory staff can use the communications function and see the resident applications, that they need to handle.
Dormitory management system
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa sistēma; kopmītnes; pārvaldības sistēma; laravel; dormitories